Családi Napközi


Mindannyian tudjuk, a gyermekeknek az első életévekben az édesanyjuk mellett van a legjobb helyük. Ám néha úgy hozza az Élet, hogy erről az élményről kénytelenek vagyunk lemondani. Ilyenkor a szülő igyekszik gyermekének és saját magának is a lehető legmegnyugtatóbb megoldást megkeresni. Olyan helyet felkutatni csemetéjének, ahol a gyermek napközben jól érezheti magát, megfelelő gondoskodást kap, és persze nem utolsó sorban kortársakkal lehet együtt, így szokva meg a közösséget.

A családi napközi jelenti manapság a leginkább családbarát megoldást az 1-4 éves korú gyermekek számára. Ezeken a helyeken kicsi csoportlétszám (5-7 fő) mellett van idő és lehetőség az egyéni igények kielégítésére, a képességfejlesztésre, a felzárkóztatásra, és nem utolsó sorban az óvodai életre való felkészítésre is.

A Varázsceruza Családi Napközi létrehozásával célunk elsősorban a környékünkön élő családok segítése. A gyermekek napközbeni ellátása több ismerős család akut problémája, hiszen az édesanyák is visszamennek dolgozni. Ezért született meg a családi napközi ötlete: az ötletet tettek követték, és immáron 2010. március elsején hivatalosan is megnyitottuk kapuinkat az apróságok előtt.

A Varázsceruza Családi Napközi mit kínál Önöknek?

  • családias hangulatú helyet, ahol gyermeke jól érezheti magát, míg Ön dolgozik
  • a gyermekkel foglakozó szakirányú végzettséggel rendelkező gondozókat
  • egy szakemberekből álló team-et (logopédus, gyógytornász, mozgásterapeuta, gyógypedagógus), akik igény esetén foglalkoznak a gyerekekkel
  • színes programokat, kreatív foglalkozásokat (testi-szellemi nevelés az életkornak megfelelően)
  • napi négyszeri étkezést (sok gyümölccsel és zöldséggel) - tekintettel diétákra, allergiákra, vegetáriánus táplálkozásra
  • igény szerinti ellátást (akár néhány órától a hét minden napján reggeltől délutánig)

Tovább információk és jelentkezés:

Varázsceruza Oktatási Központ és Családi Napközi
1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 120-122.
Telefonszám: 06-30/626-35-79

Készítette: Napocska